Siguranta nu este o optiune. Siguranta in conducerea auto necesita vedere buna. 90% din informatiile necesare in timpul conducerii auto sunt obtinute prin intermediul vederii. Acesta este motivul pentru care Varilux a inventat Varilux Road Pilot, prima lentila special conceputa pentru a optimiza performanta vizuala in timpul conducerii auto.

Lentile Varilux Road Pilot

Vitezometrul, turometrul, indicatoarele luminoase, comenzile audio, sistemul de navigatie si altele – lentilele Varilux Road Pilot asigura accesul direct si natural la toate informatiile utile afisate la bord.
Multumita vederii periferice nealterate, puteti avea miscari naturale cand priviti in oglinzile retrovizoare, ca si perceptii instantanee ale miscarii laterale. Cu Varilux Road Pilot va simtiti mai in siguranta la volan.

vederea si miscarile la volan

Aceste lentile vin cu caracteristici importante special concepute pentru a satisface cerintele soferilor. Ele se fac in doua versiuni:

  • Varilux Road Pilot Day & Night pentru a conduce oricand, ziua si noaptea. O lentila care elimina orice reflexie ziua sau noaptea, mareste contrastul si amelioreaza perceptia culorilor. 

varilux road pilot day - night

  • Varilux Road Pilot Polarizant pentru a conduce pe orice vreme, soare, ceata, drum ud. Cei mai eficienti ochelari de soare pentru a conduce. Filtrul polarizant este combinat cu o culoare speciala aramie: amelioreaza contrastul, perceptia culorilor si elimina stralucirile orbitoare si reflexiile.

varilux road pilot polarizant

Recomandam ca atunci cand optati pentru aceste lentile sa va alegeti o rama mai mare, astfel incat sa aveti o vedere periferica cat mai mare posibil, cu brate subtiri, astfel incat sa nu impiedice vederea laterala.

Cateva recomandari pentru soferi:

  • pentru cei care poarta ochelari cu dioptrii sau lentile de contact, o pereche de rezerva este obligatorie.
  • parbrizul si lentilele trebuie sa fie in permanenta cat mai curate, pentru a reduce reflexiile.
  • daca este soare puternic, protejati-va ochii de lumina puternica cu o pereche buna de ochelari de soare (categoria 3). Numai lentilele polarizate asigura o bariera eficienta impotriva reflexiilor orbitoare. Ele sunt de asemenea perfecte pe timp de ceata sau pe sosele ude.
  • conduceti atent si preventiv, respectati intotdeauna regulile de circulatie si viteza permisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Anti-spam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.