Servicii Oftalmologice

Determinari de dioptrii si alegerea ramelor de ochelari
control_oftalmologic
Primul pas in alegerea ochelarilor de vedere il constituie o prescriptie corecta. Astfel Opticon ofera pentru pacientii sai consultatie oftalmologica profesionala in toate centrele de optica medicala din Cluj-Napoca, Gherla, Dej si Turda.
Medicii oftalmologi si optometristii folosesc aparatura de ultima generatie in vederea realizarii unui control oftalmologic corect si pentru stabilirea exacta a dioptriilor si a tipului de lentile corespunzator pacientului. Aparatura medicala este verificata si echilibrata constant pentru a nu exista anomalii si mai ales pentru a oferi o precizie mai mare in vederea stabilirii unei consultatii oftalmologice corecte.
Dupa realizarea consultatiei oftalmologice si obtinerea retetei oftalmologice, consultantii nostri va vor ajuta in alegerea tipului de lentila necesar si in functie de aceasta va vor indruma si ajuta in alegerea ramei de ochelari necesare, totul pentru ca ochelarii sa se potriveasca stilului si nevoii dumneavoastra. Toate ramele si lentilele sunt dedicate si personalizate pe pacient.