14 Jan 2016
14 January, 2016

Ray-Ban Clubmaster

Blog, Ochelari de soare

Ray-Ban Clubmaster – Emblema statutului cultural

ray-ban-cluj-napoca

Povestea Clubmaster

In 1986, actorul Bruce Willis a purtat Clubmaster in serialul TV “Moonlighting”, facand acesti ochelari de soare imposibil de uitat. ┬áCand au ajuns pe piata, acesti ochelari au devenit un simbol al modului de viata american. Modelul Clubmaster a devenit un accesoriu obligatoriu pentru multe celebritati: ochelarii au fost purtati de muzicieni, scriitori si politicieni, de la Malcolm X la presedintii din SUA, precum si de figuri care reprezinta imaginea Statelor Unite, precum Colonelul Sanders, fondatorul Kentucky Fried Chicken.

Ray-Ban a lansat Clubmaster in 1986, rescriind istoria modelului si inregistrand un succes rasunator care a continuat pana la sfarsitul anilor 90, cand Clubmaster a ajuns sa fdara parte din “uniforma” oficiala a tocilarilor si a ciudatilor. Numele Clubmaster a fost inspirat probabil de “Clubman” pe care Art-Craft Optical l-a creat in anii 50, special pentru segmentul ochelarilor barbatesti. Referinta aproape ca pare gandita special pentru noul val de popularitatea de care s-a bucurat Clubmaster de la inceputul anului 2000.

Descoperirea unei noi elegante vintage, precum cea oferita de serialul TV “Mad Men” a readus farmecul acestui stil retro la nivelul initial, facandu-l popular in randul hipsterilor, noii intelectuali citadini.

Ray-Ban-Club-Master-Fashables

Te asteptam in opticile noastre sa incerci si tu stilul Ray-Ban!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Anti-spam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.