Rame Ochelari

Rame Ochelari
La alegerea ramelor de ochelari perfecte nu este vorba doar de cadrul si modul in care acestea arata. Alegerea incepe pe baza prescriptiei medicale in urma consultatiei oftalmologice care te ghideaza in alegerea ramelor potrivite. Trebuie sa tinem cont si de tipul de lentila care sa se potriveasca ramei. Cele mai multe retete sunt compatibile cu toate cadrele, dar retetele complexe pot limita, uneori, alegerea preferata a ramelor de ochelari. Acesta este motivul pentru care opticienii din magazinele noastre va ofera consultanta de specialitate pentru ca ramele de ochelari pe care vi le alegeti sa se potriveasca prescriptiei medicale.
In opticile noastre puteti alege dintr-o gama variata de rame de ochelari de la diferite brand-uri de renume, care sa se potrivieasca stilului, formei fetei si bugetului dumneavoastra.

 

In cei 16 ani de activitate, Opticon a dobandit atat reputatie si incredere in randul clientilor sai cat si incredere in randul partenerilor si a brandurilor cu care Opticon colaboreaza.
Mai jos este o lista cu brand-urile comercializate de Opticon in magazinele sale din Cluj-Napoca, Turda, Campia Turzii, Dej si Gherla.

 

ray-ban-cluj  guess-rame-ochelari-brand     gucci-rame-ochelari-brand     dior-rame-ochelari-brand

furla-rame-ochelari-brand          police-ochelari-soare-brand     hugo-boss-rame-ochelari-veere-brand

davidoff-clujemporio-armani-rame-ochelari-brand          vogue-cluj

jaguar-eyewear-cluj
nordik-rame-ochelari-vedere-soare-brand         bergman-rame-ochelari-vedere-soare-brand      chili-co-rame-ochelari-vedere-soare-brand

Pe langa determinarea exacta a dioptriilor si montarea ochelarilor, Opticon iti ofera si service pentru acestia, respectiv: inlocuirea puferelor (pernitelor) ochelarilor, indreptarea ramelor sau ajustarea acestora, schimbarea bratelor, inlocuirea suruburilor. Aceste servicii sunt reallizate GRATUIT pentru clientii OPTICON.

Click aici si vezi un scurt GHID al ramelor de vedere.