Promotii Optica

Promoții Optică – consultă lista cu ofertele actuale din toate opticile Opticon

Lentile de Contact Air Opitx – promoție

Încearcă noile lentile de contact Air Optix plus HydraGlyde pentru protecţie remarcabilă împotriva depunerilor şi o hidratare de durată.
La achiziționarea a 2 cutii AIR Optix Plus HydraGlyde (6 lentile) și o soluție OPTI-FREE PureMoist (300 ml) primești cadou 1 umbrelă DELUXE!
Promoția este valabilă în perioada 9 Octombrie – 9 Decembrie 2017 în limita stocului disponibil și exclusiv pentru cutiile de AIR OPTIX Plus HydraGlyde cu 6 lentile.

Promotie Lentile Progresive 1+1 

Toamna se numără cadourile. În această toamnă v-am pregătit o nouă promoție Varilux. Achiziţionaţi în perioada 11 septembrie – 30 noiembrie 2017 o pereche de lentile progresive Varilux, iar noi vă oferim cadou o pereche de lentile progresive incolore cu același design sau cu design adaptat lucrului la calculator. Pentru mai multe detalii despre promoţie, vă invităm să vă adresaţi specialiştilor vederii din centrele de optică medicală Opticon.

Privește în profunzime cu PureVision!

Vedere impecabilă și confort susținut într-un singur pachet!
La achiziționarea pachetului PureVision Promo Pack (conține 2 cutii de lentile de contact PureVision 2HD – sferice, torice, multi-focale) primești cadou: 1 soluție Biotrue 360ml + 1 soluție Biotrue 60ml + 1 flacon Biotrue Drops 10ml.


Promotii valabile in toate magazinele Opticon din Cluj, Dej, Turda,Campia Turzii. Intra pe pagina Contact ca sa vezi adresa fiecarei optici.