Promotii Optica

Promoții Optică – consultă lista cu ofertele actuale din toate opticile Opticon

Lentile Essilor 1+1 CADOU!

Lentilele progresive Varilux oferă celor cu prezbiopie şansa de a-şi redobândi vederea naturală la toate distanţele. Iar acum, cu oferta noastră, puteţi beneficia de două perechi de lentile progresive la preţul unei singure perechi.
Perioada campaniei: 1 Martie – 31 Mai 2017, in limita stocului disponibil.
Lentilele progresive participante la promotie sunt lentilele incolore, lentilele fotocromatice Transitions, lentilele de soare Xperio & Sun si lentilele adaptate lucrului la calculator. 

Promotie Air Optix

La achizitionarea unei cutii de lentile de contact AIR OPTIX Plus HydraGlyde (6 lentile) primesti CADOU 1 solutie starter OPTI-FREE Pure Moist 60 ml.  
Perioada promotiei: 15 Mai – 30 Iunie 2017, in limita stocului disponibil.
Promotia este valabila pentru achizitiile de lentile de contact AIR OPTIX Plus HydraGlyde cu 6 lentile. Promotia este valabila in limita stocului dispobibil. 

Bucurati-va de soare! Promotie lentile ochelari 1+1

La achizitionarea oricarei perechi de lentile incolore monofocale cu Crizal Prevencia sau Crizal UV vei primi GRATUIT o a doua pereche de lentile de soare monofocale Smile Sun (85% maro, gri sau verde).
La achizitionarea oricarei perechi de lentile monofocale Transitions Signature VII sau XTRActive cu Crizal Provencia sau Crizal UV vei primi GRATUIT o a doua pereche de lentile de soare monofocale Essilor Orma Physionit (85% maro, negru, gri sau verde-gri). 
1 + 50% reducere la a doua pereche: la achizitonarea oricarei perechi de lentile monofocale incolore sau Transitions (Signature VII sau XTRActive) cu Crizal Prevencia sau Crizal UV vei primi un discount de 50% la achizitionarea unei perechi suplimentare de de lentile monofocale: Xperio, colorate Physiotint cu tratament e-Mirror sau Crizal Sun, cu orice putere.
Perioada promotiei: 15 Mai – 30 Septembrie 2017, in limita stocului disponibil.
Click aici ca sa vezi detaliile promotiei pe larg.

Promotii valabile in toate magazinele Opticon din Cluj, Dej, Turda,Campia Turzii. Intra pe pagina Contact ca sa vezi adresa fiecarei optici.