Promotii Optica

Promoții Optică – consultă lista cu ofertele actuale din toate opticile Opticon

Promotie Air Optix

La achizitionarea unei cutii de lentile de contact AIR OPTIX Plus HydraGlyde (6 lentile) primesti CADOU 1 solutie starter OPTI-FREE Pure Moist 60 ml.  
Perioada promotiei: 15 Mai – 30 Iunie 2017, in limita stocului disponibil.
Promotia este valabila pentru achizitiile de lentile de contact AIR OPTIX Plus HydraGlyde cu 6 lentile. Promotia este valabila in limita stocului dispobibil. 

Bucurati-va de soare! Promotie lentile ochelari 1+1

La achizitionarea oricarei perechi de lentile incolore monofocale cu Crizal Prevencia sau Crizal UV vei primi GRATUIT o a doua pereche de lentile de soare monofocale Smile Sun (85% maro, gri sau verde).
La achizitionarea oricarei perechi de lentile monofocale Transitions Signature VII sau XTRActive cu Crizal Provencia sau Crizal UV vei primi GRATUIT o a doua pereche de lentile de soare monofocale Essilor Orma Physionit (85% maro, negru, gri sau verde-gri). 
1 + 50% reducere la a doua pereche: la achizitonarea oricarei perechi de lentile monofocale incolore sau Transitions (Signature VII sau XTRActive) cu Crizal Prevencia sau Crizal UV vei primi un discount de 50% la achizitionarea unei perechi suplimentare de de lentile monofocale: Xperio, colorate Physiotint cu tratament e-Mirror sau Crizal Sun, cu orice putere.
Perioada promotiei: 15 Mai – 30 Septembrie 2017, in limita stocului disponibil.
Click aici ca sa vezi detaliile promotiei pe larg.

Promoție Lentile Contact DAILIES

În perioada 20 Iunie – 31 August 2017 profită de promoția la lentilele de contact DAILIES: 2 cutii de lentile îți aduc cadou 1 loțiune pentru protecție solară!*

Click aici pentru mai multe detalii despre promoția DAILIES.


Promotii valabile in toate magazinele Opticon din Cluj, Dej, Turda,Campia Turzii. Intra pe pagina Contact ca sa vezi adresa fiecarei optici.