Cu lentilele ZEISS Officelens vei avea o experienta vizuala de exceptie la apropiere si distanta medie.

zeiss-officelenses-lentile-vedere-birou

Lentilele obisnuite pentru citit nu asigura o pozitie confortabila pentru vederea la apropiere si la distanta medie. Daca aceasta pozitie este mentinuta o perioada mai indelungata, pot sa apara dureri ale musculaturii gatului, umerilor sau spatelui.

Lentilele ZEISS Officelens va asigura o vedere clara pentru citit, monitor si distanta medie. In plus beneficiati de o pozitie confortabila la locul de munca. Aceste avantaje previn oboseala si va maresc eficienta de lucru.

lentile-vedere-birou-monitor-optica-office-lens-zeiss

4 sfaturi pentru ergonomie optima. Stiti cum se poate asigura confortul la locul de munca, chiar si pentru mai mult de opt ore?

  1. Verificati pozitia monitorului: se ajusteaza inaltimea monitorului astfel incat partea superioara a textului de pe monitor sa fie la inaltimea ochilor.
  2. Verificati inaltimea mesei de lucru: spatele sprijinit de spatarul scaunului, genunchii si coatele sunt in unghi drept iar picioarele stau conftabil pe podea.
  3. Verificati distanta pana la monitor: pentru a preveni oboseala ochilor, monitorul se pozitioneaza la o distanta cuprinsa intre 50 si 80 cm, in functie de dimensiunea lui.
  4. Verificati conditiile de iluminare: lumina insuficienta duce la oboseala. Monitorul trebuie pozitionat sub un unghi corect fata de sursele de lumina pentru a evita reflexiile deranjante care cauzeaza oboseala ochilor.

Lentile Zeiss Officelens

Confortul la locul de munca inseamna oboseala redusa si eficienta sporita. Vezi mai bine. Traiesti mai bine. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Anti-spam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.