Lentile Ochelari

lentile-fotocromatice-Transitions-XTRActive-1024x754Lentilele pentru ochelarii de vedere pe care le gasiti in magazinele Opticon sunt realizate de unii dintre cei mai mari producatori de lentile medicale din lume: Zeiss, Hoya, Essilor, Rodenstock.
Taierea si montarea lentilelor se face in atelierele noastre si se realizeaza cu ajutorul unor aparate speciale moderne. Se pot executa orice tip de montaje in functie de lentile si ramele de ochelari alese de client (simple, pe fir, cu surub, cu capsa).
In magazinele de optica din Cluj-Napoca, se poate realiza montajul  in ziua consultatiei pentru a va putea bucura de o vedere clara cat mai curand!
Pe langa determinarea exacta a dioptriilor si montarea ochelarilor, Opticon iti ofera si service pentru acestia, respectiv: inlocuirea puferelor (pernitelor) ochelarilor, indreptarea ramelor sau ajustarea acestora, schimbarea bratelor, inlocuirea suruburilor. Aceste servicii sunt reallizate GRATUIT pentru clientii Opticon.

 

lentile-ochelari-zeiss-brand     lentile-ochelari-essilor-brand     hoya-lentile-ochelari-vedere-brand     lentile-ochelari-vedere-rodenstok

lentile-ochelari-vedere-varilux     lentile-ochelari-vedere-transitions     lentile-ochelari-vedere-crizal-brand     lentile-vedere-anti-aburire-optifog-brand