Lentile de Contact

lentile-contact-vedere-estetice-opticon
Descopera libertatea si beneficiile pe care ti le ofera purtarea lentilelor de contact. In magazinele noastre vei gasi toate marile branduri de lentile de contact de vedere, lentile de contact estetice (colorate) fie de unica folosinta, zi de zi sau lunare si solutii de intretinere realizate de: Johnson&Johnson, Bausch&Lomb si CibaVision.
Spre deosebire de ochelari, lentilele de contact nu se aburesc, nu trebuie curatate in timpul purtarii, permit miscarea libera (sport, diverse meserii), nu au o greutate proprie considerabila, largesc campul vizual, inlatura aberatiile optice tipice la marginea lentilei de ochelar.

 

Lentilele de contact cosmetice (estetice) au diverse nuante, culori puternice sau usor vizibile schitate prin nervuri fine, lentile care schimba total culoarea irisului, o amplifica sau ii dau mai multa stralucire.
Cum alegi lentilele de contact potrivite?
Atunci cand doresti sa incerci lentilele de contact trebuie sa te adresezi oftalmologului sau optometristului, acesta urmand sa iti puna o serie de intrebari simple pentru a afla si recomanda optiunea optima pentru ochii si stilul tau de viata. Apoi vei primii informatii cu privire la optiunile disponibile si va efectua o serie de examinari inainte de a proba lentilele respective.
Oftalmologul iti va explica si te va invata cum sa manevrezi (aplicare si scoatere) si cum sa ingrijesti corect lentilele de contact. Controlul oftalmologic este necesar chiar si atunci cand doresti sa porti lentile de contact cosmetice, pentru schimbarea culorii irisului.
Este esential ca lentilele de contact sa fie prescrise de un specialist in urma unui consult amanuntit deoarece exista afectiuni ale ochiului (ochi uscat, alergii, infectii  la nivelul ochiului – conjunctivita, cheratita) unde lentilele de contact sunt contraindicate.
Citeste ghidul lentilor de contact, click aici!

lentile-contact-vedere-cosmetice-opticon