Despre noi

De 16 ani, Opticon ofera clientilor servicii oftalmologice profesionale in centrele de optica, deschise in cele mai importante si mari orase din judetul Cluj.

In 1998 am deschis primul centru de optica Opticon, la Turda. A urmat extinderea in Cluj-Napoca, prin deschiderea a doua noi centre de oftalmologie in centrul orasului Cluj-Napoca, in anii 2000 si 2002.

In 2005 Opticon deschide al patrulea magazin, in Campia Turzii, urmand ca apoi, in 2006, reteaua de magazine sa se completeze cu un centru de optica in Dej si un centru nou si modern in Cluj-Napoca.

Avem o gama variata de rame de ochelarilentile pentru ochelarii de vedere, lentile de contact si ochelari de soare de la cele mai renumite firme si branduri din lume pentru toate gusturile si bugetele.

In plus, centrul de montaj din Cluj-Napoca este dotat cu aparatura computerizata de slefuire si taiere a lentilelor de ochelari de ultima generatie.

Intotdeauna recomandarile sunt facute in urma unor consultatii in prealabil, consultatii oftalmologice profesionale asigurate de catre medici oftalmologi cu experienta de la Clinica Universitara de Oftalmologie si Optometrie din Cluj-Napoca.

Pentru informatii suplimentare, va invitam la unul din centrele de optica din judetul Cluj, unde va asteptam cu oferte avantajoase si personalizate.

despre-noi-opticon-ochelari-cluj-napoca