CONCURS BAUSCH & LOMB

Opticon & Bausch + Lomb te invită la CONCURS!
Tot ce trebuie să faci este să ne urmărști pagina de facebook OPTICONCLUJ  și să raspunzi la întrebarea săptămânii şi poţi câştiga 10 lentile Biotrue® ONEday în fiecare săptămână, până la sfârșitul lunii Noiembrie!

Perioada desfăşurării concursului: 23 Octombrie – 30 Noiembrie 2017

Premiul: 10 lentile de contact de unică folosinţă sferice (pentru miopie sau hipermetropie) Biotrue® ONEday.

Condiții de participare: Pentru a putea câştiga Premiul Bausch + Lomb, trebuie să fiţi fani ai paginilor www.facebook.com/OpticonCluj și www.facebook.com/BauschLombRo, apoi să răspundeți la întrebarea săptămânii care va fi postata în fiecare saptamana.
Câştigătorul va fi ales în urmatoarea săptămână, aleatoriu prin intermediul aplicaţiei www.random.org;

Câştigătorul  va fi contactat de către un reprezentant OPTICON pentru a ii se înmâna premiul, în funcție de dioptria acestuia și locația câștigătorului, premiul va fi expediat într-unul dintre punctele de lucru OPTICON din județul Cluj: http://opticonromania.ro/magazine-opticon/ pentru ridicare.

Pentru a putea purta lentile de contact este necesar să se efectueze un consult oftalmologic în prealabil şi este obligatoriu să se respecte indicaţiile şi recomandările specialistului prescriptor!

OPTICON nu îşi asumă nicio răspundere referitoare la complicanţiile ce pot surveni în cazul unor informații oferite greșit de câştigător, cu privire la portul şi înlocuirea lentilelor de contact sau la eventualele erori de prescriere!
Câştigătorii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiilor şi nu este posibilă înlocuirea produselor oferite cu alte beneficii sau produse.

Acest concurs nu este în niciun fel sponsorizat, susţinut, administrat sau asociat cu Facebook. Informaţiile dumneavoastră sunt preluate şi prelucrate conform Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date de către OPTICON şi nu de către Facebook.com.

Mult succes!