Card de Fidelitate

Dorim sa rasplatim clientii fideli prin carduri de fidelitate avantajoase!

Carde de fidelitatea OPTICON

Programul de fidelitate Opticon doreste sa ajute clientul fidel prin realizarea de oferte speciale, promotii dedicate si personalizate.

CARD STANDARD

card-standard

Cardul de fidelitate Standard il poate primi orice persoana care achizitioneaza produse sau servicii in opticile OPTICON si care se inregistreaza in baza de date OPTICON prin completarea fisei client, cu toate datele de identificare necesare.
Beneficii: 
  • 5% reducere la orice produs cumparat din magazinele OPTICON
  • Consultatie oftalmologica gratuita
  • 15% reducere de ziua de nastere (valabil in luna in care este ziua de nastere a clientului)

CARD PREMIUM

card_premium

Cardul de fidelitate Premium il poate primi orice persoana care achizitioneaza produse sau servicii in opticile OPTICON in valoare de peste 500 lei si care se inregistreaza in baza de date OPTICON prin completarea fisei client cu toate datele de identificare necesare SAU este inregistrat cu card de fidelitate Standard si realizeaza cumparaturi de minim 250 lei.
Beneficii:
  • 10% reducere la orice produs cumparat din magazinele OPTICON
  • consultatie oftalmologica gratuita
  • 25% reducere de ziua de nastere (valabil in luna in care este ziua de nastere a clientului)
  • 15% reducere la orice produs cumparat in ziua onomastica (ziua de nume)
  • oferte speciale personalizate pentru client

Regulament card de fidelitate

Art. 1 Acest program de fidelitate este organizat şi desfăşurat de SC OPTICON S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, str. Iulia Hatieganu, nr.13/3, Cluj număr de înmatriculare la Registrul Comerţului: J 12/1177/1998 cod fiscal: RO 10847313.

Art. 2 Beneficiarul poate fi orice persoană fizică, care a împlinit 14 ani cel mai târziu în ziua înscrierii, şi care acceptă regulamentul de funcţionare al programului. Reducerea de preţ este valoarea procentuală cu care se reduce preţul afişat al produselor şi/sau serviciilor comercializate în magazinele OPTICON, în funcție de tipul cardului. Eliberarea cardului se face doar dupa completarea tuturor câmpurilor obligatorii din formularul de inscriere și achiziționarea unui produs.

Art. 3 Cardul de Fidelitate OPTICON este instrumentul de identificare a unui client înscris în programul de fidelitate. Participantul trebuie să completeze formularul de înscriere cu date reale (adresa trebuie să fie cea de corespondenţă, nu se accepta căsuţa poştala). OPTICON nu va lua în considerare formularele incomplete, ilizibile, nesemnate sau completate incorect.

Art. 4 Reducerea de preţ este valoarea procentuală cu care se reduce preţul afişat al produselor şi/sau serviciilor comercializate în magazinele OPTICON S.R.L. Posibilitatea de a participa la promoţii speciale şi concursuri, adresate în exclusivitate clienţilor fideli.

Art. 5 În cazul în care cardul de fidelitate este pierdut, furat sau distrus vă rugăm să comunicaţi acest lucru în cel mai apropiat magazin şi să solicitaţi eliberarea unui nou card. La eliberarea unui nou card va trebui să completaţi din nou formularul de Înscriere. Cardul declarat pierdut/ furat fiind anulat.

Art. 6 OPTICON S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament şi se angajează ca înaintea operării unor astfel de modificări să le facă publice prin intermediul site-ului www.opticonromania.ro/card şi al oricăror alte canale de comunicare pe care le consideră oportune.

Art. 7 Pentru orice informaţii legate de obţinerea, utilizarea sau reînnoirea cardului de fidelitate OPTICON vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: contact@opticonromania.ro

Art. 8 Fiecare client are dreptul să utilizeze un singur Card de Fidelitate OPTICON (nu poate folosi în paralel mai multe carduri). Cardurile nu sunt transmisibile şi pot fi utilizate doar de către semnatarul formularului de înscriere. Cardul de Fidelitate OPTICON nu este un instrument de plată. Fiecare posesor de Card de Fidelitate OPTICON va fi îndreptăţit la o reduceri (în funcție de tipul cardului) din preţul produselor cumpărate. Reducerile de care beneficiază posesorii de Card de Fidelitate OPTICON nu se cumulează cu alte reduceri de preţ ale unor produse şi nu se aplică produselor care au deja un preţ redus în perioadele de promoţii sau soldări. Posesorul de card care, în momentul cumpărării, nu are cardul asupra lui şi/sau care nu prezintă Cardul de Fidelitate OPTICON poate beneficia de reduceri doar dacă a furnizat NUMELE și PRENUMELE și prin prezentarea unui act de identitate. OPTICON S.R.L. are dreptul să nu acorde reducere la cumpărarea unor produse. Reducerile acordate posesorilor de carduri sunt valabile doar în cadrul prezentului program, și nu pot fi corelate cu alte acţiuni, cu excepţia cazului în care OPTICON S.R.L. specifică în mod expres acest lucru prin afişare în magazine.

Art. 9 În conformitate cu Legea nr. 677/2001 referitoare la prelucrarea şi libera circulaţie a datelor personale, completarea şi semnarea acestui formular de înscriere presupune exprimarea consimţământului cu privire la prelucrarea în scopuri de marketing a datelor a programului Card de Fidelitate OPTICON precum şi ulterior încetării acestuia. Toate datele menţionate de participant în formularul de înscriere cât şi cele rezultate în cursul participării la programul de fidelitate sunt colectate şi prelucrate de către OPTICON S.R.L. şi vor putea fi folosite de către OPTICON S.R.L. Pe durata derulării Programului de Fidelitate OPTICON cât şi după data încetării acestuia, pe baza unei cereri scrise sau prin accesarea site-ului web www.opticonromania.ro participantul poate solicita cu titlu gratuit, confirmarea faptului ca datele sale sunt sau nu prelucrate, poate interveni asupra datelor transmise, poate formula opoziţie împotriva prelucrării datelor.

[top]